Linda van Erve
ontwerper van effectieve illustraties

illustratiegesprek

Je kennis gevisualiseerd tijdens een illustratiegesprek


Wil je illustraties gebruiken voor in je trainingen of presentaties, maar weet je niet wat te verbeelden?
Heb je een idee of vaag beeld over iets wat je wilt laten illustreren?
Of houdt de investering in illustraties je om allerlei redenen tegen?

Kies dan voor een illustratiegesprek. Hierin maak je op een laagdrempelige manier kennis met mij en met illustratie. Tegelijkertijd maak ik al tekeningen voor jou.
Tijdens het gesprek stel ik je een vraag over bijvoorbeeld jouw werkwijze of het probleem van je klant en terwijl je antwoord geeft, teken ik. Al sprekend werken we naar een illustratie toe. Ik stel je nòg meer vragen, net zolang totdat je antwoorden helder zijn en de illustraties volgens jou 'kloppen'. De tekeningen zijn niet het enige resultaat... in korte tijd help ik je met structuur aanbrengen in jouw verhaal. Je krijgt meer helderheid in je ideeën en je weet beter wat je jouw ideale klant gaat vertellen.

We maken ook kennis met elkaar. Je ziet me aan het werk en je ervaart wat illustraties met je doen en waarom je ze je van dienst zijn.
Er is tijd om vragen aan mij te stellen en ik geef je tips over bijvoorbeeld wanneer je illustraties gebruikt en wanneer een foto.
Na afloop ga je met nieuwe ideeën, meer focus en natuurlijk de illustraties naar huis!

Duur van het gesprek is maximaal 1,5 uur
Prijs: € 67,00 excl. BTW.

Jacqueline Noteboom | Noteboom Personal Organizing

"Een beeldgesprek, hoe werkt dat? De hoogste tijd om dat zelf eens te ervaren.

Na een korte uitleg over het traject gaan we aan de slag. Het gesprek zal 1 a 1,5 uur duren, Linda stelt gerichte vragen en je mag zoveel vertellen als je wilt. Terwijl zij aandachtig luistert wordt er tegelijkertijd een illustratie gemaakt. Tijdens het gesprek bekijken wij de illustraties; kloppen de beelden bij het verhaal?

En dit is wat er gebeurt; door de illustraties en het gesprek ga je nadenken over de oorzaak van het probleem van jouw klant. Het wordt duidelijk in welke situatie de klant zich bevindt voor deze bij jou terecht komt. Je ziet in een oogopslag wat je voor de klant kan betekenen om tot een succesvol resultaat te komen.

Kortom: een zeer waardevol gesprek met sprekende beelden waar je in korte tijd inzicht krijgt in de vraag van jouw klant.

Met de drie op maat gemaakte illustraties en de juiste focus wordt het prettige gesprek afgesloten.

Het is een ’n mooie ervaring die je als ondernemer verder brengt! Bedankt voor het heldere gesprek en de daarbij passende illustraties Linda!"

geel_rgb_72.png

Ilza Keeman | Clariss-ID

"Linda stelt de juiste doortastende vragen en vertaalt mijn antwoorden vervolgens in duidelijke beelden. Naast dat dit erg leuk is om te zien, zorgt het ervoor dat ik extra na ga denken over mijn eigen cliënten en diensten, sterktes en zwaktes. Echt een aanrader om binnen twee uur tijd weer focus te creëren."


Rachel de Cock | Puur en Sprankelend

"Ik was nieuwsgierig naar het werk van Linda en wat dat voor mij vraagstuk zou kunnen betekenen. Ik heb het als heel verrassend en zeer waardevol ervaren dat ze met haar werk zoveel helderheid heeft kunnen scheppen op het vraagstuk waarop ik antwoord zocht en zelf niet scherp kreeg. Met dit antwoord kon en kan ik weer stappen zetten en keuzes maken voor mijn bedrijf. Hoewel het vraagstuk voor haar nieuw was, ging ze er heel open in en vertrouwde ze op het proces en op haar kundigheid. En terecht. Linda heb ik ervaren als een prettige en krachtige professional die ontzettend aandachtig en actief luistert en op een hele vernieuwende manier glashelder in beeld brengt wat je zegt. Erg bijzonder en een echte aanrader. Nogmaals mijn dank Linda en keep up this good work."